TL;DR: Спестете $55 от този 7-инчов Apple CarPlay и Android Auto съвместим сензорен

...
TL;DR: Спестете $55 от този 7-инчов Apple CarPlay и Android Auto съвместим сензорен
Коментари Харесай

Добавете Apple CarPlay и Android Auto към всяка кола с този сензорен дисплей за $85

TL;DR:  Спестете $55 от този 7-инчов Apple CarPlay и Android Auto съчетаем сензорен екран за автомобил до май 22. Преминете непосредствено към заплащането тъкмо в този момент!

Това може да е непопулярно мнение, само че притежаването на по-стара кола без месечни заплащания е доста по-достойно за хвалене, в сравнение с да карате нова Tesla или Ford Bronco. Разбира се, колата ви може да няма функционалности като Apple CarPlay и Android Auto, само че можете елементарно да ги добавите с този елементарен за инсталиране безжичен 7-инчов сензорен екран.

Дори е в ликвидация сега на най-ниската си цена до момента, единствено $84,97 (общ. $139,99) до 22 май! Вземете своя допустимо най-скоро, като добавите един напряко към количката си.

Apple CarPlay и Android Auto се сдвояват с вашия смарт телефон, с цел да предложат безпроблемна връзка със свободни ръце, до момента в който шофирате. Възползвайте се от по-безопасна навигация, по-лесно ръководство на медиите и опцията да отговаряте на текстови известия и позвънявания, без да св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР